Koffiepercolator


HANDLEIDING PERCOLATOR
1. Gebruik de koffiezetter altijd op een droog vlak.
Zorg bovendien dat je handen droog zijn (i.v.m. elektrisch apparatuur!
2. Verwijder filterbak en stijgbuis, vul de koffiezetter met koud water. Doe
dit met behulp van een fluitketel of kleine schenkkan, dus niet
rechtstreeks onder de kraan!! Dit om te voorkomen dat er water in het
elektrisch gedeelte komt, waardoor er kortsluiting ontstaat.
Markering aan de binnenzijde van de koffiezetter geven de vulhoogte aan.
3. Druk de stijgbuis in de bodemholte van de koffiezetter. Zet de filterbak
op de stijgbuis. Bereken de hoeveelheid koffie. Men gebruikt ongeveer 50
gram koffie (grove maling) per liter. Circa 5 gram per kop kan
aangehouden worden.
Verdeel de koffie gelijkmatig in de filterbak.
4. Zet de deksel op de koffiezetter en plaats de stekker in het stopcontact,
dat overigens geaard behoort te zijn!
5. De koffiezetter stops automatisch met perculeren. De koffie is klaar,
indien het rode lampje in de voet van het apparaat brandt. De koffie blijft
op temperatuur zolang, de stekker in het stopcontact zit.
Vóórdat u koffie serveert verwijderd u de filterbak en de stijgbuis, dit voor
het behoud van de koffie. Doe de deksel weer terug op de koffiezetter. Is
de koffiezetter bijna leeg, haal dan ook de stekker uit het stopcontact dit
i.v.m. droogkoken.
Bij weigering aan de onderzijde de resetpin indrukken !!
(dan hoort deze direct te gaan pruttelen)


Voor melden van storingen kunt u bellen met 06-12727271